KigaRoo –Rólunk.

Bemutatkozhatunk Önnek?

A KigaRoo-ról

A fenntartókkal, bölcsödei munkatársakkal, bölcsödékkel, bölcsödei csoportokkal és óvodákkal folytatott beszélgetésekből tudjuk: egy modern és egyszerűen használható óvodai szoftver jelentősen meg tudja könnyíteni a mindennapokat a kora gyerekkori oktatási intézményekben. Ez volt az oka annak, hogy hozzáfogtunk a kezdeményezés megvalósításnak és saját kezünkbe vettük a jövőformáló megoldás fejlesztését. Célunk: a fenntartók, óvodavezetők és szülők tehermentesítése a munkájukban ugyanakkor a szervezés és a kommunikáció megkönnyítése az intézményen belül valamint a szülőkkel.

Mindig nyitott füllel

Azért fejlesztettük ki a KigaRoo óvodai programot, mert a fenntartóknál, óvodavezetőknél, nevelőknél és szülőknél körbe érdeklődtünk. A továbbiakban is hallgatni fogunk Önökre, a folyamatos fejlesztések és bővítések terén, mivel az Önök igényei és kívánságai alapján mérettetik meg a KigaRoo. Ezúton kérjük mondja el nekünk javaslatait. Mindig örülünk üzeneteinek!

Közös célunk

Közös célt követünk: A KigaRoo-val szeretnénk az intézmények igazgatásához és bemutatásához a legjobb és ugyanakkor a legkönnyebben használható óvodai szoftvert nyújtani, amely minden érintettnek lehetővé teszi a szervezési feladatok és a kommunikáció támogatását –mindegy, hogy online hozzáféréssel, mobiltelefon alkalmazással vagy e-mailen keresztül.

Bei unserem Geschäftsführer Moritz von Bismarck erfahren Sie mehr über KigaRoo. Rufen Sie ihn an oder schreiben Sie eine Mail!
Wenn Sie mehr über KigaRoo erfahren möchten, kontaktieren Sie bitte:
Moritz von Bismarck
Geschäftsführer
Telefon:+49 40 30 30 66 999

Próbálja ki a KigaRoo-t költségmentesen!

Itt jelentkezhet az egy hónapos költségmentes próbaidőszakra!

Ingyenes próba!

Van kérdése?

Hívjon fel minket! Szívesen segítünk Önnek, hogy tesztelhesse az alkalmazást!

+36-1-323-1605