KigaRoo szülőknek

Ha gyermeke óvodája a KigaRoo-val dolgozik, akkor a védett szülői felületen rengeteg hasznos információhoz férhet hozzá –akár útközben.

Gyermekem intézménye a KigaRoo-val

A KigaRoo jelszóval védett szülői felületén minden fontosat megtalál egy helyen.

Információra van szüksége például az aktuális határidőkről vagy projektekről? Szeretné megnézni az előző kirándulás képeit? Vagy csak módosítaná kapcsolattartó adatait, mert új e-mail címet készített? Semmi gond, mivel a szülői felületen mindezt el tudja végezni, ha óvodája a KigaRoo-t használja.

Ezeket az adatokat a legbiztonságosabb SSL-titkosítással védik, ugyanazzal az eljárással, amit az online bankolás esetén is használnak.

A KigaRoo-ban a szülőknek számára rendelkezésére álló lehetőségekről részletes bemutató anyagokat tölthet le.

Egyedi jelszóval védett hozzáférést a szülői felülethez az óvodájától igényelhet.

A díjmentes KigaRoo alkalmazás szülőknek.

Az mobil alkalmazással útközben is hozzáférhet a legfontosabb hírekhez.

A jelszóval védett mobil alkalmazással - iOS-re és Androidra – útközben is hozzáférhet az óvoda legfontosabb információihoz, mint a határidők, projektek, fényképalbumok, az Ön saját kapcsolattartó adatai és sok minden más. Ezenkívül az alkalmazás lehetőséget biztosít Önnek, hogy gyermeke hiányzását (betegség, nyaralás) mobiltelefonján keresztül közvetlenül jelezze az intézmény felé.

Minden az alkalmazásban elérhető adat kezelés az online bankolás során is használt, legbiztonságosabb SSL-tanúsítvánnyal történik.

Minden adata fölött Ön rendelkezik.

A KigaRoo adatait a hatályos Adatvédelmi Törvény szerint kezeli.

Minden adatát SSL-titkosítással védünk - azzal az eljárással, amit az online bankolásnál is használnak – és biztonságos szervereken tárolunk.

Egy egyszerű funkció lehetőséget biztosít Önnek, hogy meghatározza mely adatok és információk legyenek más szülők számára is elérhetőek: Telefonszám a határidő megbeszélésére: igen. Cím: nem. Semmi gond! Ön dönt! Adai így mindig optimális védelmet élveznek.

Sokoldalúságunk és kiemelt partnereink.