KigaRoo óvodáknak és családi napköziknek

Szervezze meg most mindennapjait hatékonyan, minél kevesebb időráfordítással.

Adminisztráció a KigaRoo-val

A KigaRoo megkönnyíti a mindennapi adminisztrációs munkát!

Pedagógusi munkája mellett minden nap rengeteg adminisztratív feladatot kell még ellátnia. Időpontokat egyeztetni, szülőkkel beszélni, munkaidő beosztást és statisztikákat készíteni, továbbképzésekkel foglalkozni, fejlődési naplókat írni és még sok minden más feladatot. A KigaRoo óvodai szoftverrel mindez sokkal gyorsabban megy. Az egyszerűen használható online program könnyen kezelhető és használatával rengeteg időt takaríthat meg, amit a gyermekekre fordíthat.

Tekintse meg a KigaRoo nyújtotta lehetőségeket!

Kommunikációm a KigaRoo-val

A KigaRoo támogatja a kapcsolattartást a
szülőkkel és a kollégákkal!

A KigaRoo óvodai szoftver szülői felületével és a KigaRoo mobil alkalmazással a szülőknek lehetőségük nyílik arra, hogy az intézmény minden fontos történésről értesüljenek és kapcsolatba lépjenek Önnel vagy a többi szülővel. Csoportinformációk, címek, telefonszámok, fényképalbumok –a KigaRoo-val a szülők egy helyen látnak mindent. A modern eszközök alkalmazásával erősíti a kapcsolattartást, így teheti vonzóbbá intézményét a szülők, gyermekek és munkatársak számára.

Óvodám honlapja a KigaRoo-val

Különösebb informatikai szaktudás nélkül, mégis mindig aktuális – saját honlap intézménye számára.

Mutassa be intézményét a legjobb oldaláról! A KigaRoo honlapkészítő moduljának segítségével most bárminemű internetes szaktudás nélkül is egyszerűen. Csupán néhány kattintással meghatározhatja az oldal kinézetét és tartalmait, melyek a közzététel után a KigaRoo által automatikusan frissülnek. Mutassa be intézményét profikhoz méltóan az Interneten, hogy a szülőknek még vonzóbbá tegye.

Adatvédelem és biztonság: Made in Germany!

A KigaRoo-nál az ADATBIZTONSÁG elsőbbséget évez!

Minden adatot megbízható adatközpontban tárolunk és mindig a kiterjesztett érvényű, az online bankolásnál is használt SSL-tanúsítvánnyal kezelünk. Ezenkívül nagyon egyszerűen, egyénileg Ön is meghatározhatja intézményében kinek, milyen adatokat kíván hozzáférhetővé tenni.

#25272b

Most egy hónapig költségmentesen kipróbálhatja!  Jelentkezés!

#000000
Takarítson meg magának és intézményének időt!

Több lehetőség az újra, idő a fantáziára, személyes megbeszélésre a gyermekek előmenetelének támogatásáért. A KigaRoo-val mindennap értékes időt takaríthat meg!

Próbálja ki a KigaRoo-t költségmentesen!

Itt jelentkezhet az egy hónapos költségmentes próbaidőszakra!

Ingyenes próba!

Van kérdése?

Hívjon fel minket! Szívesen segítünk Önnek, hogy tesztelhesse az alkalmazást!

+36-1-323-1605

Sokoldalúságunk és kiemelt partnereink.