KigaRoo Fenntartóknak

Egy kattintással minden gazdasági és adminisztrációs felületet elérhet.

2, 20 vagy 200 …

A KigaRoo-val sok időt takarít meg!

Képzelje el, hogy Önnek és kollégáinak lehetőségük lenne a mindennapi adminisztratív munka közben időt megtakarítani! Időt, amit a vezetőség és a nevelők más fontos feladatokra fordíthatnának? A KigaRoo szerint az eredmény: Jobb minőség és elégedettebb szülők, nevelők és vezetőség! A KigaRoo-val pontosan ezt érheti el: Időt spórolhat az igazgatási feladatok közben ezáltal olyan lehetőségeket teremthet, melyek mind a minőségnek mind a gyermekeknek jól jönnek!

Itt letölthető az áttekintés a KigaRoo azon lehetőségeiről és funkcióról, melyeket fenntartóknak kínál.

Minden egy helyen.

Használja a minden releváns dokumentum, adat, nyomtatvány esetén a központi szerkesztés és megosztás funkciót.

A KigaRoo fenntartó szintjén lehetőséget biztosítunk Önnek arra, hogy központilag minden intézményének –vagy akár csak egynek – létrehozza és rendelkezésre bocsássa a fontos dokumentumokat, adatokat és nyomtatvány mintákat. Ezzel megspórolja magának a végeláthatatlan továbbküldéseket e-mailben vagy levélben ráadásul így minden adatvédelmi szabálynak megfelel. Kollégái így mindig hozzáférnek a legfrissebb dokumentumokhoz és el tudják kezdeni a feldolgozásukat további kérdések nélkül.

Nagyobb kényelem. Kisebb ráfordítás.

Irányítson mindent egy helyről. Mindegyik intézményét!

A KigaRoo-val lehetősége van rá, hogy központilag felvigye és szerkessze a banki adatokat, a szolgáltatási típusokat, funkciókat, költségviselőket, … - igény esetén minden intézményre együtt. A fenntartó szint kényelmes konfigurációs lehetőségeivel meghatározhatja például, egy egyszerű jelölőnégyzeten alapuló strukturálás (tartományokra és városokra felosztva) segítségével intézményei számára a szolgáltatási típusokat és juttatásokat.

Ha részletesebben szeretne érdeklődni a fenntartó lehetőség iránt, hívjon minket a 040/30 30 66 999-es számon vagy küldjön nekünk egy e-mailt.

Próbálja ki a KigaRoo-t költségmentesen!

Itt jelentkezhet az egy hónapos költségmentes próbaidőszakra!

Ingyenes próba!

Van kérdése?

Hívjon fel minket! Szívesen segítünk Önnek, hogy tesztelhesse az alkalmazást!

+36-1-323-1605

Adatvédelem és biztonság: Made in Germany!

A KigaRoo-nál az ADATBIZTONSÁG elsőbbséget évez!

Minden adatot megbízható adatközpontban tárolunk és mindig a kiterjesztett érvényű, az online bankolásnál is használt SSL-tanúsítvánnyal kezelünk. Ezenkívül nagyon egyszerűen, egyénileg Ön is meghatározhatja intézményében kinek, milyen adatokat kíván hozzáférhetővé tenni.

#25272b

Most egy hónapig költségmentesen kipróbálhatja!  Jelentkezés!

#000000
Takarítson meg magának és intézményének időt!

Több lehetőség az újra, idő a fantáziára, személyes megbeszélésre a gyermekek előmenetelének támogatásáért. A KigaRoo-val mindennap értékes időt takaríthat meg!

Sokoldalúságunk és kiemelt partnereink.