Adatvédelem és biztonság Made in Germany!

A KigaRoo-nál adatai védelme a legfontosabb!

A KigaRoo védi az Ön adatait, Ön pedig eldöntheti, ki melyik információt láthatja és melyiket nem!

Az érzékeny adatok védelme fontos kritérium egy óvodai szoftver választása esetén. Ezért nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy adatai biztonságos szervereken legyenek és lehetőséget biztosítunk Önnek, hogy eldönthesse, az intézményen belül ki melyik adatot láthatja, illetve szerkesztheti.

Adatvédelem

  • A KigaRoo magas adatvédelmi normáknak tesz eleget. Minden adatot (gyermekek, szülők, munkatársak, belső dokumentumok stb.) egy zárt rendszerben kezelünk, ezért minden munkatársa –anélkül, hogy aggódnia kellene az adatvédelem miatt – dolgozhat az érzékeny adatokkal.
  • Az adatokat, amelyeket a KigaRoo-ra bíz, egy biztonságos központban tároljuk és egész nap felügyeljük.
  • Az adatátvitelt 256 bites kiterjesztett SSL-titkosítással végezzük - ugyanazzal az eljárással, amit az online bankolás esetén is használnak.
  • Rendszeresen alávetjük magunkat független adatvédelmi ellenőrzéseknek.

Adatvesztés elleni védelem

  • A KigaRoo-nál a biztonsági másolatok készítése benne van az árban. Ezt az adat központ végzi rendszeresen. Így egyetlen adat sem veszhet el.
  • Számítógépe meghibásodása vagy eltulajdonítása esetén is megmaradnak az adatok, mivel azokat nem a számítógépén, hanem egy őrzött adatközpontban tárolja.

Adatbiztonság

  • Számos lehetősége van, amelyekkel egyénileg eldöntheti, kinek mely információkat szeretné intézményében vagy munkatársai közül elérhetővé tenni. 
  • A legfontosabb alapbeállítások a kezdéshez már előre vannak konfigurálva. Minden mást saját igényeinek megfelelően alakíthat.

Próbálja ki a KigaRoo-t költségmentesen!

Itt jelentkezhet az egy hónapos költségmentes próbaidőszakra!

Ingyenes próba!

Van kérdése?

Hívjon fel minket! Szívesen segítünk Önnek, hogy tesztelhesse az alkalmazást!

+36-1-323-1605

#000000
Takarítson meg magának és intézményének időt!

Több lehetőség az újra, idő a fantáziára, személyes megbeszélésre a gyermekek előmenetelének támogatásáért. A KigaRoo-val mindennap értékes időt takaríthat meg!

#25272b

Most egy hónapig költségmentesen kipróbálhatja!  Jelentkezés!

Sokoldalúságunk és kiemelt partnereink.