A KigaRoo időmegtakarítás kalkulátor

Teremtsen magának és intézményének jobb minőséget!

A KigaRoo célja az volt, hogy tehermentesítsük a fenntartókat, intézményvezetőket és a nevelőket a gyermekgondozási intézmények vezetése és szervezése terén. A KigaRoo-val napról napra több ideje lesz valami újra, a képzeletére, személyes megbeszélésekre, a gyermekek egyéni fejlesztésére és a minőségre.

Számolja ki Ön is:

Időmegtakarítás kalkulátor
(hungarisch) Anzahl Ihrer Einrichtungen
Anzahl Ihrer Einrichtungen:
Durchschnittliche Anzahl Ihrer MitarbeiterInnen je Einrichtung
Durchschnittliche Anzahl Ihrer MitarbeiterInnen je Einrichtung:
Zeitersparnis* je MitarbeiterIn/Tag:
Zeitersparnis* je MitarbeiterIn/Tag: 15 Min
Ersparnis pro Tag
  Stunden
Ersparnis pro Monat
  Arbeitstage

A berlini főiskola 2013-as kutatási jelentése alapján, melyet a Paritás, a Diakonie (egyházi szervezet) és a GEW megbízásából végzett a pedagógus munkatársak mintegy 3 órát töltenek hetente olyan közvetett feladatokkal, mint a tervezés, szervezés, szülők informálása, minőségbiztosítás. Ugyanez a tanulmány azt is kimondja, hogy a nevelőknek saját bevallásuk szerint 5-6 órára lenne szükségük, így szüneteik többszörösét használják vagy túlóráznak azért, hogy a legfontosabb feladatoknak eleget tegyenek.

A fenntartók egyesületének felmérése Berlinben arra az eredményre jutott, hogy a munkaidő 23 százalékát kellene felhasználni arra, hogy a Berlini Oktatási Program elvárásainak meg lehessen felelni (AG 3.13 QVTAG 2008). Ez egy 39 órás munkahéten majdnem 9 órának felel meg, vagyis napi 1,5 óra túlórának.

Ezt a nagymértékű igénybevételt már több fenntartó és intézmény is észrevette. A KigaRoo-ban meggyőző eszközre találtak, amely képes érezhetően tehermentesíteni az érintetteket. Emiatt a KigaRoo rövid ideje már többek között a Paritás Szövetség, a Német Vöröskereszt, és az EKV új keretszerződési partnere a óvodai igazgatási szoftverek területén. De olyan fenntartók is mint a Villa Luna, Bad Nauheim városa és sokan mások már velünk dolgoznak.

Átlagosan minden munkatárs 60-90 percnyi időt tölt naponta közvetetten pedagógiai feladatokkal (szervezés, irányítás, törzsadatok kezelése, szülők informálása stb.). Ha ebből az időből csak 15 percet (pl.: szervezési terület, határidők kezelése, szülők értesítése) meg tudnánk takarítani, jelentős szabadidőre tehetnénk szert. Ezt az időt közvetlenül a gyermekek fejlesztésére, személyes beszélgetésekre vagy új ötletekre lehetne fordítani. Ezáltal minden érintett elégedettsége növekedik, Ön pedig munkaadóként valamint a szülők szemében is még vonzóbbá válik.

Próbálja ki a KigaRoo-t költségmentesen!

Itt jelentkezhet az egy hónapos költségmentes próbaidőszakra!

Ingyenes próba!

Van kérdése?

Hívjon fel minket! Szívesen segítünk Önnek, hogy tesztelhesse az alkalmazást!

+36-1-323-1605